Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden, 15 minuten bakken, 10 minuten afkoelen

Ingrediënten voor 6 taartjes

6 kleine taartvormpjes

150 gram havermout
100 gr hazelnoten
1 el sesamzaadjes
5 el gesmolten kokosolie
50 gram honing
1 tl vanille extract
1/2 tl kaneel

Vulling
Magere kwark
Honing
Aardbeien (of ander gewenst fruit)


 

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Hak de hazelnoten in stukjes.
Smelt de kokosolie in een pannetje op een laag vuur. Zorg dat deze niet aanbrandt.

Meng de havermout, hazelnoten, sesamzaadjes, kokosolie, vanille extract, kaneel en honing in een kom.

Doe de vulling in taartvormpjes en verdeel het/ druk het aan met de bolle kant van een lepel.
Bak de taartjes 15  minuten.

Haal de taartvormpjes uit de oven en laat ze 10 minuten afkoelen.
Om ze eruit te halen ga je voorzichtig met een mesje langs de rand om het taartje los te krijgen.
Daarna haal je ze er met een lepel uit.

Meng wat honing (zoveel als gewenst) door de magere kwark.
Snijd de aardbeien. Doe de vulling en de aardbeien in het taartje.

Nu kan je lekker smullen van je ontbijt en je huis/keuken ruikt er ook lekker van.

Eet smakelijk!