Bereidingstijd: 15 minuten voorbereiden, 30 minuten bakken

Ingrediënten:

200 gr extra pure chocolade
125 gr kristalsuiker
75 gr donkerbruine suiker
200 gr ongezouten boter
125 gr zelfrijzend bakmeel
20 gr cacao poeder
3 eieren
1 tl vanille extract
zout

Bakvorm (22 x 22 cm)


Verwarm de oven voor op 180 graden.

Vet het bakvorm in en bekleed het met bakpapier. Dan krijg je de brownie makkelijk uit de vorm.

Smelt de chocolade met de boter au bain marie.
Zeef ondertussen het zelfrijzend bakmeel en de cacao.

Haal de kom van de pan. Roer eerst de suiker erdoor en daarna het meel en de cacao.
Voeg een snuf zout toe en klop 1 voor 1 de eieren erdoor.
Roer alles tot een smeuïg mengsel.

Zet de brownie 30 minuten in de oven.

Als je de brownie warm serveert is die super lekker, maar koud is die ook nog erg goed.

Eet smakelijk!