Bereidingstijd: 15 minuten voorbereiden, 60-90 minuten afkoelen
Ingrediënten:
397 gr gecondenseerde melk (1 blikje)
500 gr extra pure chocolade
45 gr ongezouten boter
1/2 tl vanille extract
40 gr hazelnoten (gehakt)
Smelt de chocolade au bain marie (in een hittebestendige kom boven een pan water)
Hak de hazelnoten.
Zet een platte schaal klaar, een ovenschaal of rechthoekige/vierkante bakvorm met daarin bakpapier.
Laat de schaal nog op de pan staan en voeg de gecondenseerde melk, vanille extract en boter erbij.
Als alles gemengd is voeg je de hazelnoten toe en giet je het mengsel in de schaal.
Laat de fudge volledig afkoelen buiten of in de koelkast. In de koelkast gaat het sneller.
Snij de fudge in stukjes en je hebt een leuke traktatie.
Ze zijn overheerlijk 🙂 eet smakelijk!
Geef een reactie