Bereidingstijd: 15 minuten voorbereiden, 20-25 minuten bakken
Ingrediënten (voor 12 muffins)
300 gr zelfrijzend bakmeel
1/2 tl zout
175 ml karnemelk
2 eieren
125 ml zonnebloemolie
150 gr suiker
1 tl vanille extract
1 tl kaneel
150 gr frambozen
120 gr witte chocolade

Verwarm de oven voor op 190 graden.
Zeef de bakmeel met de kaneel in een kom.
Klop in een andere kom het ei los.
Voeg hier aan toe het zout, de karnemelk, suiker, vanille extract en meng het door elkaar.
Als laatste kan de zonnebloem olie erbij.
Daarna meng je de helft van het natte mengsel met het bakmeel en pas als dit goed gemengd is voeg je de andere helft toe.
Hak de witte chocolade in stukjes en meng deze door het deeg.
Als allerlaatste voeg je voorzichtig de frambozen toe. Deze gaan snel kapot als je te hard mengt.
Bak de muffins voor 20-25 minuten.
De muffins zijn gaar als je er een satéprikker insteekt en deze er schoon uit komt.
Laat de muffins afkoelen en eet smakelijk!
Geef een reactie