Bereidingstijd: 5 minuten voorbereiden, 13-15 minuten bakken

Ingrediënten (voor 2 personen)

100 gr havermout
25 gr ongezouten noten
2 gr kaneel
3 el gesmolten kokosolie
1 el honing

200 gr magere kwark 
scheutje honing
handje frambozen


Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een bakplaat klaar bekleed met bakpapier.

Hak de ongezouten noten in stukjes.
Doe deze samen met de havermout, kaneel, kokosolie en honing in een kom en meng het met elkaar.

Verspreid het mengsel over de bakplaat en zet 13 minuten in de oven.
Hou de havermout granola wel in de gaten, zodat het niet verbrand.

Om het gerecht te maken zoals het op de foto staat pak je 2 glazen.
Meng de kwark met de honing en doe een grote lepel kwark in beide glazen.
Verdeel een klein beetje van de frambozen en granola en begin weer opnieuw met de kwark, frambozen en maak het af met een flinke laag granola.

Een fris en fruitig ontbijtje.
Eet smakelijk!