Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediƫnten:
2 eieren
peper en zout
1/2 tl knoflookpoeder
1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl cayennepeper
Geitenkaas
Pijnboompitten
Verse basilicum
Cherrytomaten
Klop de eieren los en voeg hieraan toe de knoflookpoeder, paprikapoeder, cayennepeper en zout en peper.
Maak een koekenpan warm en doe er een beetje boter in.
Doe het eimengsel in de pan en bak het gaar.
Zodra de omelet klaar is leg het op een bord en verkruimel wat geitenkaas erop.
Snij een aantal cherrytomaten en pak een klein handje pijnboompitten.
Maak het af met wat basilicumblaadjes.
Ik vind het genoeg om een omelet te eten zonder boterham, maar als dit je voorkeur heeft kan je de omelet uiteraard op een boterham leggen.
Eet smakelijk!
Geef een reactie