Bereidingstijd: 30 minuten voorbereiden, 20 minuten bakken
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 flespompoen
1 courgette
100 gr champignons
2 tenen knoflook
2 tl oregano
2 tl tijm
zout en peper
200 gr farfalle
30+ belegen geraspte kaas
1 portie tomatensaus (zie recept tomatensaus) of een pot tomatensaus (+/- 340 gr)

Maak eerst het portie tomatensaus (als je verse tomatensaus wilt gebruiken)
Kook de farfelle beetgaar.
Snij de pompoen, courgette en champignons in blokjes.
Pak een wok-of koekenpan en bak eerst alleen de pompoen 10 minuten op laag vuur, zodat het wat zacht wordt.
Voeg hierna de courgette en champignons toe en knijp er 2 knoflooktenen boven uit en bak dit 3-4 minuten mee.
Breng het op smaak met zout en peper, de oregano en tijm.
Verwarm de oven op 180 graden en vet een ovenschaal in met olie.
Meng de beetgare pasta en tomatensaus door het groentemengsel.
Doe alles in de ovenschaal en bestrooi het gerecht met geraspte kaas.
Zet de pasta 20 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Geef een reactie