Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
Marinade
2 limoenen
1 bosje Munt
2 tl mosterd
2 teentjes knoflook
zout en peper
Pasta
4 zalmfilets
1 courgette
10 cherrytomaten
2 uien
2 teentjes knoflook
4 el boursine cuisine (kruidenroom)
Leg eerst enkele muntblaadjes apart voor de garnering
Snij de munt fijn en mix dit met de andere marinade ingrediënten.
Proef of de smaken in balans zijn. Is het te zuur doe er dan een beetje mosterd bij.
Smeer de zalm in met de marinade en laat het 10 minuten intrekken.
Kook de pasta en snij alle groenten.
Bak de zalm op middelhoog vuur 5-10 minuten.
Fruit eerst de ui in een wokpan en bak daarna de rest van de groenten mee.
Voeg hier na de kruidenroom toe en als de pasta gaar is kan deze er ook doorheen.
Je kan het nog op smaak brengen met zout en peper.
Verdeel de pasta over de borden en leg het mootje zalm er bovenop.
Geef een reactie