Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden, 3 uur in de slowcooker
Ingrediënten (voor 4 personen)
600 gr rundvlees (in blokjes)
2 uien
4 tenen knoflook
1 tl kurkuma
1 tl laos
1 laurierblad
2 tl sambal badjak
1 tl komijn
1 tl gemalen koriander
2 tl gember
1 stengel citroengras
1/2 limoen
zout en peper
Er is niets makkelijker dan een slowcooker. Je moet alleen geduld hebben.
Je doet alle ingrediënten in de pot en zet de cooker aan.
Dat is met deze rendang ook.
Snij het rundvlees in blokjes en snij de citroengras in 4 stukjes en plet het met je mes.
Doe dan alle ingrediënten in de cooker en zet deze 3 uur op de hoge stand aan.
Voordat je het opschept haal eerst de citroengras en laurierblad eruit.
Serveer met rijst en boontjes (of een andere groente die je voorkeur heeft)
Eet smakelijk!
Geef een reactie