Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden, 15-18 minuten bakken
Ingrediënten:
150 gr bloem
50 gr zelfrijzend bakmeel
snufje zout
1 zakje vanillesuiker
75 gr basterdsuiker
160 gr ongezouten boter (zorg dat deze op kamertemperatuur is)
3 el melk
1 ei losgeklopt

Een heel makkelijk receptje met basis-ingrediënten.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Klop in een mixer de zachte boter met de suiker goed luchtig.
Meng de helft van het losgeklopte ei erdoor.
Zeef de bloem en bakmeel en voeg dit beetje bij beetje toe.
Als het goed gemengd is en doe je de melk erbij om het deeg wat soepeler te maken.
Doe het deeg in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
Spuit spritsen op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 15-18 minuten.
Eet smakelijk!
Geef een reactie