Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediƫnten (voor 2 personen):
4 volkoren wraps
IJsbergsla
Cherrytomaten
Komkommer
Honingmosterd saus
2 kipfilet
1 ei
Bloem
Paneermeel
1 tl Knoflookpoeder
1 el Italiaanse kruiden
2 tl Paprikapoeder
Een makkelijke maaltijd voor een doordeweekse dag.
Zet 3 kommetjes of diepe borden klaar.
In kom/bord 1 meng je een flinke laag paneermeel (ongeveer 35-50 gr), knoflookpoeder, paprikapoeder, cayennepeper en Italiaanse kruiden.
In kom/bord 2 klop je het ei los.
In kom 3/bord doe je wat bloem.
Snij de kip in stukjes en kruid deze met peper en zout.
Haal de kipstukjes eerst door de bloem en daarna door het ei. Laat de kipstukjes een klein beetje uitlekken.
Als laatst meng je ze door de paneermeel.
Zet een koekenpan op het vuur en zorg dat deze heet is.
Giet de olie in de pan en bak de kipstukjes.
Warm de wrap op volgens de verpakking.
Leg de wraps op een bord en beleg deze met sla, tomaat en komkommer.
Verdeel de kipstukjes over de wraps en maak het af met de honingmosterdsaus.
Geef een reactie